Omdat iedereen een zorgeloze tijd verdient

Gezinsvakantie

De gezinsvakantie van Free Time Flies vindt plaats van 21 juli tot en met 27 juli 2019 bij De Sprinkhaan te Oirschot. Op zondag komen alle deelnemende gezinnen aan op de locatie, waar ze kennis maken met de andere gezinnen en de begeleiders.

Het gezin kampeert in eigen tent, vouwwagen en/of caravan op het terrein. Van maandag tot en met vrijdag wordt van 9.30 tot 17.30 uur de kinderen een programma aangeboden. Zij worden daarbij één op één begeleid door vrijwilligers. Er worden vaste groepjes van kinderen en begeleiders gemaakt, waarbij gekeken wordt naar leeftijden, behoeften en interesses van de kinderen. De begeleiders organiseren voor het groepje een passend programma.

De Sprinkhaan heeft voldoende speelmogelijkheden. Daarnaast worden er ook activiteiten buiten de accommodatie gepland. U kunt hierbij denken aan het bezoek van een kinderboerderij of een speelparadijs, winkelen of het afleggen van een klimparcours.

Broer(s) en/of zus(sen) die meegaan, echter niet als deelnemer, wordt ook een programma aangeboden, waaraan vrijblijvend kan worden deelgenomen.
Op dinsdagavond vindt er een avondactiviteit plaats. Op vrijdagavond wordt er een Amerikaanse barbecue georganiseerd. Deelname aan de avondprogramma's is vrijblijvend.

Voor ouders is er op maandag en vrijdag een gezamenlijk koffiemoment. Hierbij is er ruimte om met elkaar kennis te maken, verwachtingen uit te spreken en te evalueren. Tussendoor is hier natuurlijk ook ruimte voor.

Free Time Flies | Holthuizerdreef 24 | 6852 JC Huissen | info@freetimeflies.nl | 06 - 53 72 56 45

KvK-nummer: 62508962 | IBAN: NL52 RABO 0301 9690 43 | Downloads